Adriaanse lyrisch over Ajacied: 'Als-ie zo doorgroeit, kan hij naar Real Madrid'

Adriaanse lyrisch over Ajacied: 'Als-ie zo doorgroeit, kan hij naar Real Madrid'

24-10-2016 00:30
20

Co Adriaanse is lyrisch over Ajax-verdediger Davinson Sánchez. De Colombiaan gaat volgens de analist een grote toekomst tegemoet. Adriaanse denkt dat Sánchez (20) zelfs bij Real Madrid niet zou misstaan. 

Tegen Feyenoord speelde de centrale verdediger zondag uitstekend, vertelde de oud-trainer aan de tafel van praatprogramma Studio Voetbal. "Hij schuift goed in naar het middenveld, hij heeft een goede pass vooruit. Sánchez is ijzersterk jn de lucht, kwam tegen Feyenoord een aantal keer heel goed voor de man. Hij had talloze reddingen. Het is een zeer complete speler. Op die leeftijd vanuit Zuid-Amerika hier komen... Hij heeft het heel goed gedaan."

"Als hij zo doorgroeit, kan hij zo naar Real Madrid. Technisch vind ik hem ook goed", vervolgde Adriaanse. "Dat zag je nu niet zo veel. Maar in andere wedstrijden heb ik gezien dat hij makkelijk wegdraait van mensen, dat hij technisch vermogen heeft. Hij is nog een beetje wild, maar dat komt natuurlijk ook door z'n leeftijd. En omdat hij atletisch zo goed is, ga je natuurlijk ook heel veel doen."