Wenger boos op 'gefrustreerde' Nederlander: Geen rood, begrijp ik niet

Wenger boos op 'gefrustreerde' Nederlander: "Geen rood, begrijp ik niet"

28-10-2016 12:12
7

Arsène Wenger is boos op Danzell Gravenberch. De Nederlander schopte dinsdag Lucas Perez uit de League Cup-wedstrijd tussen Arsenal en Reading, waardoor de aanvaller voorlopig buitenspel staat.

Arsenal moet tot het zes tot acht weken stellen zonder Perez, tot ergernis van Wenger. De Arsenal-manager baalt van de blessure, zo laat hij vrijdag weten op een persconferentie. "Het is erg frustrerend en natuurlijk zit Perez in zak en as", aldus Wenger.

"Waarom ik boos ben? Het is een blessure die vanuit het niets komt. Een stomme actie, want het was gewoon een bewuste schop", vervolgt de Arsenal-manager over Reading-verdediger Gravenberch, die niet werd bestraft door de scheidsrechter. "Geen rode kaart, begrijp ik niet. Maar een rode kaart had Perez niet geholpen natuurlijk."

Wenger gaat vervolgens nog even door over Gravenberch, die op het moment van de tackle pas een minuut op het veld stond. "Het was gewoon niet nodig. Een gefrustreerde reactie van een gefrustreerde speler. Er was geen enkele kans dat hij de bal ging krijgen en daardoor nam hij maar de benen van Perez."