Belgische zorgen om Oranje-spits: 'Ik ga het toch even navragen'

Belgische zorgen om Oranje-spits: 'Ik ga het toch even navragen'

10-11-2016 12:23
4

Simon Mignolet, doelman van België, kwam woensdagavond tijdens de eerste helft hard van het oefenduel met Oranje hard in botsing met Vincent Janssen. De spits liep bij dat incident een lichte hersenschudding op. Mignolet gaat snel informeren naar de gezondheid van Janssen. 

Mignolet wilde in de vijftiende minuut van de interland een bal wegboksen, maar raakte bij die actie het hoofd van Janssen. De aanvaller van Tottenham Hotspur moest even later het veld verlaten. ''Ik hoorde dat hij twintig minuten van de wedstrijd kwijt is. Ik ga toch eens navragen hoe het met hem is, want ik maak me toch wel zorgen'', reageerde Mignolet na afloop tegenover Het Nieuwsblad.

De keeper van Liverpool had zelf ook kort last van het contact. ''Ik kon maar weinig doen aan dat contact en hield er zelf ook een bloedneus aan over. Ik hoop maar dat alles oké is met hem'', besloot de bezorgde reservedoelman van Liverpool. Via Twitter laat Mignolet donderdag weten dat hij hoopt dat inmiddels alles oké is met Janssen.