Foor ontmoet Hiddink: We hebben het gehouden bij een etentje

Foor ontmoet Hiddink: "We hebben het gehouden bij een etentje"

02-12-2016 16:28
3

Vitesse kan komend weekend tegen PEC Zwolle weer aan het zelfvertrouwen werken. Navarone Foor beseft dat het niet heel goed gaat met de Arnhemmers. "We moeten nu opstaan."

"Het kan veel beter en dat weten we zelf ook. Als team is het zaak dicht bij elkaar te blijven nu. En vooral te laten zien tegen PEC dat het wel kan", vertelt Foor in gesprek met Omroep Gelderland. "Je moet ook wat geluk hebben, dat hadden we niet altijd. Aan de andere kant moet je het zelf ook afdwingen."

Ook Foor zelf heeft moeite om zijn draai te vinden in Arnhem. "Het is moeilijk. Bij Vitesse passen tegenstanders zich vaak aan. Spelen compact waardoor ik op het middenveld weinig ruimte krijg om mijn eigen spel te spelen. Als je er als team staat, ga je zelf ook beter draaien."

Vitesse kreeg vrijdag hoog bezoek van Guus Hiddink. De 70-jarige manager kwam een kijkje nemen in Arnhem. "Leuk dat hij er was", aldus Foor. "Een man waar je veel van kan leren. Hij was er bij met de lunch. Ik heb meneer Hiddink uit respect een handje gegeven. We hebben het gehouden bij een etentje."