NEC deelt straf uit aan Owusu-Abeyie en Ofusu: Als dat niet lukt, ben je eruit

NEC deelt straf uit aan Owusu-Abeyie en Ofusu: "Als dat niet lukt, ben je eruit"

03-12-2016 08:44
8

Quincy Owusu-Abeyie en Reagy Ofusu zijn bij NEC gestraft door trainer Peter Hyballa. De Duitser liet de twee buiten de wedstrijdselectie voor het competitieduel van vrijdagavond met Heracles Almelo. Hyballa vindt het duo onprofessioneel.

De aanvallers kwamen te laat voor de wedstrijdbespreking. Voor Hyballa voldoende om het tweetal in Nijmegen achter te laten. "Dat is niet professioneel", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik heb daar geen zin in. Tuurlijk hadden zij offensief wat kunnen brengen tegen Heracles, maar je moet wel discipline hebben. Als dat niet lukt, ben je eruit."

Zonder Owusu-Abeyie en Ofusu verloor NEC met 2-0 bij Heracles. "Ik maak me geen zorgen", aldus Hyballa. "De tweede helft hebben wij goed voetbal gespeeld. Als je niet scoort, heb je wel een probleem. Als we dit voetbal blijven spelen, komt het wel."

De onderste plaatsen komen zo wel dichtbij voor NEC. "Het wordt een cruciaal seizoen, tot aan de laatste wedstrijd. Het wordt lekker spannend. Wij gooien nooit de handdoek in de ring en gaan verder. Wij vertrouwen op de jongens."