Caenepeel wil alsnog weg: 'Heb een fout gemaakt, wilde sowieso niet naar Engeland'

Caenepeel wil alsnog weg: 'Heb een fout gemaakt, wilde sowieso niet naar Engeland'

16-12-2016 10:46
3

Jinty Caenepeel speelt dit weekend tegen VVV-Venlo mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FC Eindhoven. De spits stond afgelopen zomer al op het punt om te vertrekken en heeft nog steeds een transferwens.

"Ze hebben gezegd dat ze willen meewerken. Ik heb gesproken met Harm (van Veldhoven, red.) en de trainer", zegt Caenepeel, dit seizoen pas goed voor twee treffers (beiden tegen NAC afgelopen week) in het Eindhovens Dagblad. "Van mijn zaakwaarnemer heb ik begrepen dat er interesse is, maar dat nog niemand zich officieel heeft gemeld bij de club. Maar ik wil een stap maken, dat is duidelijk."

FC Eindhoven wil wel een goede transfersom vangen voor de spits, die na het afketsen van een zomers vertrek niet op de training verscheen. "Ik heb een fout gemaakt door deze zomer niet op de trainingen te verschijnen bij FC Eindhoven. Dat zou ik nu niet meer doen. Sowieso wilde ik eigenlijk niet naar Engeland. De club en de speelstijl van Barnsley waren fantastisch, maar het land zelf sprak me niet zo aan. Toch heb ik eigenlijk niet zo’n voorkeur. Ik sta voor alle transfers open. Waarom ik die stap nú wil maken? Dat heeft met privé-omstandigheden te maken."