'Manchester United mikt op dubbeldeal: ook rechtsback op verlanglijst'

'Manchester United mikt op dubbeldeal: ook rechtsback op verlanglijst'

20-12-2016 12:53
3

Victor Lindelof is niet de enige Benfica-speler die hoog op het verlanglijstje van Manchester United prijkt. Ook teamgenoot Nelson Semedo staat in de belangstelling van de Premier League-grootmacht, weet boulevardkrant The Daily Mirror. 

De Portugese sportkrant O Jogo meldde maandag dat Benfica-voorzitter Luis Filipe Vieira momenteel met United in onderhandeling is over de transfer van Lindelof. Ook de 23-jarige Semedo is dus onderwerp van gesprek. De vleugelverdediger is dit seizoen basisspeler bij de Portugese grootmacht. 

Mocht er in januari een deal worden gesloten met Benfica over de international, dan vertrekt Semedo waarschijnlijk niet per direct naar Engeland. United wil Semedo het seizoen laten afmaken bij zijn huidige club. José Mourinho wil graag een extra back toevoegen aan zijn selectie.

In Daley Blind en Matteo Darmian lijkt de manager weinig vertrouwen te hebben. Antonio Valencia - van origine een vleugelaanvaller - is dit seizoen de vaste rechtsback van United. Ook de naam van Feyenoorder Rick Karsdorp is gevallen op Old Trafford. 

Lees ook: 'Manchester United-transfer in de maak: voorzitter pakt vliegtuig naar Engeland'