Update: Spaans dopingonderzoek naar Nasri na Twitter-hack door vriendin

Update: Spaans dopingonderzoek naar Nasri na Twitter-hack door vriendin

28-12-2016 19:53
3

Samir Nasri is flink aangepakt door zijn ex-vriendin Anara Atanes. De speler van Sevilla moest het ontgelden, omdat hij zijn voormalige partner heeft bedrogen, zo stelt Atanes. Daarvoor werd het Twitter-account van Nasri als doorgeefluik gebruikt.

Veel media zagen in de nacht van dinsdag op woensdag al de nodige tweets voorbijkomen op het account van Nasri en dachten direct aan een hack. Uit het niks werd vanaf het Twitter-account van Nasri namelijk gereageerd op een tweet van Drip Doctors, waarop de voetballer is afgebeeld met een vrouwelijke arts.

Antanes stelt dat Nasri er een spannend onderonsje van heeft gemaakt met de arts van Drip Doctors. 'De dame op de foto is Jamilah, ze kwam naar mijn hotelkamer om 3 uur in de nacht en heeft daar ook services verleend', stelde Atanes, die haarzelf voordeed als Nasri op diens Twitter-account.

Nasri en Drip Doctors hebben alle beweringen snel tegengesproken. De speler laat weten: 'Iemand heeft mijn account gehackt en wil geruchten de wereld in helpen. Maar dit is een nepverhaal. Excuses aan iedereen die hierdoor in een kwaad daglicht wordt gesteld.'

Update 19.53: De Twitter-hack door zijn ex-vriendin Anara Atanes zou weleens een vervelend staartje kunnen krijgen voor Samir Nasri. De Spaanse anti-dopingautoriteit stelt een onderzoek in naar mogelijk dopinggebruik bij de huurling van Sevilla. Nasri werd gefotografeerd bij het Amerikaanse Drip Doctors, dat vitamineinjecties toedient aan klanten. Dat is verboden bij meer dan vijftig milliliter.