Locatelli treedt weer op als reddende engel voor zwalkend Juventus

Locatelli treedt weer op als reddende engel voor zwalkend Juventus

Gepubliceerd: zaterdag 2 oktober 2021 om 19:59za 02-10-2021 om 19:59

Juventus is in de stadsderby tegen Torino ontsnapt aan puntenverlies. Manuel Locatelli bezorgde de ploeg van Matthijs de Ligt in de slotfase een overwinning. Net als tegen Sampdoria zorgde hij voor de dreiging.

Juventus, met Matthijs de Ligt in de basis, staat op de ranglijst gelijk met Torino. Dat is normaal gesproken anders, maar Juventus kent een uiterst moeizame start van de competitie en is pas de laatste weken aan het winnen geslagen.

Het was in de beginfase vooral Torino dat de dienst uitmaakte. Juventus ontsnapte tot driemaal toe aan de openingsgoal en haalde zonder kleerscheuren de rust. In de tweede helft waren de kaarten anders geschud. De eerste kansen waren voor Alex Sandro en de ingebrachte Juan Cuadrado, maar beide spelers hadden pech in de afronding.

Alles wees erop dat de wedstrijd in 0-0 zou eindigen, maar daar dacht Locatelli anders over. Hij werd tussen twee spelers in aangespeeld en krulde de bal via de binnenkant van de paal binnen. Daardoor klimt Juventus naar de achtste plaats in Italië. De achterstand op koploper SSC Napoli bedraagt zeven punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws