Suárez ontkent sneer aan Koeman en biedt Barça excuses aan: 'Ben een culer'

2 oktober 2021 om 23:22

Luis Suárez nam zaterdag revanche voor zijn gedwongen vertrek bij FC Barcelona. De spits van Atlético Madrid ontkent echter dat hij na zijn goal een sneer uitdeelde aan coach Ronald Koeman van de Catalanen.

Suárez juichte aanvankelijk ingetogen, nadat hij de 2-0 had gemaakt voor de regerend Spaans kampioen. De Uruguayaan maakte zelfs een excuusebaar. "Ik ben nog altijd een culer", legt hij uit aan Spaanse media. "Ik weet dat mijn teamgenoten en de fans een moeilijke tijd beleven, ze hebben het zwaar. Dus ik wist al voorafgaand dat ik mijn excuses wilde aanbieden als ik scoorde."

Daarna maakte Suárez echter alsnog een gebaar alsof hij aan het bellen was. Dat werd al snel opgevat als een sneer aan Koeman, aangezien de Nederlander hem via een telefoontje liet weten dat hij niet meer nodig was bij Barça. "Het was gewoon om de mensen te laten weten dat ik nog steeds dezelfde telefoon heb", grijnst de oud-Ajacied. "Of het voor Koeman bedoeld was? Nee. Ik had mijn kinderen beloofd dat ik dit gebaar zou maken."