PSV-captain Van Ginkel niet boos na wissel: 'Gebeurt wel vaker, dat weet je toch?'

PSV-captain Van Ginkel niet boos na wissel: 'Gebeurt wel vaker, dat weet je toch?'

03-10-2021 22:45
82

Marco van Ginkel is uiteraard blij met de overwinning op Sparta (2-1). De PSV-captain is het ermee eens dat zijn ploeg de winnaar van het weekend is. Van Ginkel stelt ook dat hij niet boos is door zijn wissel in de 61ste minuut.

PSV kreeg tegen Sparta genoeg mogelijkheden, maar wist in de 82ste minuut pas de openingstreffer te maken. "We hebben heel veel kansen gehad, maar de keeper van Sparta (Maduka Okoye, red.) pakte een paar ongelofelijke ballen", vertelt hij tegenover ESPN. "We moesten tot de laatste tien minuten wachten op de goal, dus dat was wel even een stressmomentje. Sparta stond heel verdedigend. Ze wisten dat ze het moeilijk zouden krijgen, waardoor ze de bus parkeerden."

Door de nederlagen van Ajax en Feyenoord is PSV de winnaar van het weekend. "Daar zijn we blij mee. We kunnen mooi aansluiten", reageert Van Ginkel, die niet boos is door zijn wissel tegen Sparta. "Dat gebeurt wel vaker, dat weet je toch?", richt hij zich lachend tot ESPN-verslaggever Pascal Kamperman. "Geen probleem."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s