Update: Koeman tóch niet bij Johnny de Mol, FC Barcelona geeft geen toestemming

Update: Koeman tóch niet bij Johnny de Mol, FC Barcelona geeft geen toestemming

04-10-2021 16:38 Laatste update: 16:40
54

Ronald Koeman schuift aanstaande woensdag aan bij HLF8 om zijn verhaal te doen over misschien wel de meest hectische periode uit zijn leven. Bij Johnny de Mol in de uitzending gaat hij zich uitspreken over de situatie bij FC Barcelona.

Johnny de Mol is goed bevriend met de familie Koeman. Nu de interlandperiode begonnen is, is het volgens meerdere geluiden logisch dat Koeman in zijn 'vrije dagen' aanschuift bij de talkshow op SBS 6. Onlangs voltrok hij nog het huwelijk van Tim Koeman, de zoon van de Barcelona-coach.

Wedden

Meer odds

Afgelopen weekend ontving Koeman nog de steun van FC Barcelona-president Joan Laporta. "Ronald is een goed mens, en ik denk dat hij hetzelfde denkt over mij. Samen proberen we de dingen ten goede te keren", sprak hij uit. Voor de wedstrijd tegen Atlético Madrid werd al bekend dat Koeman ongeacht het resultaat mocht aanblijven bij de Catalanen.

De live uitzending van HLF8 met Koeman is woensdagavond om 19:30 te zien op SBS 6.

Update: Koeman zal woensdag tóch niet in de SBS-talkshow te zien zijn. De komst van de FC Barcelona-trainer werd al aangekondigd via de sociale kanalen van HLF8, maar is van de baan: FC Barcelona wijst op de contractuele afspraken van de trainer en geeft hem geen toestemming om aan te schuiven.