Danjuma geeft reden achter succes bij Villarreal: 'Luister erg goed naar hem'

4 oktober om 19:19

Arnaut Danjuma is blij met Villarreal-trainer Unai Emery. Danjuma ziet dat de Spaanse oefenmeester hem goed helpt bij zijn nieuwe club. Dat is een belangrijke reden voor het succes van de Nederlandse aanvaller bij Villarreal.

Zondag liet Danjuma zich opnieuw zien bij Villarreal. De enkelvoudig international speelde een halve week eerder al erg sterk bij Manchester United en maakte tegen Real Betis alle goals van de wedstrijd. "Ik ben blij en voel me goed", vertelt Danjuma na de wedstrijd, waar Ziggo Sport de beelden van heeft bemachtigd.

"Unai Emery is erg belangrijk voor me", vervolgt Danjuma zijn verhaal. "Hij helpt me veel op de training. Ik ben hier nog maar net natuurlijk. De trainer heeft veel vertrouwen in me. Hij is ook duidelijk over wat hij verwacht. Hij vertelt me hoe ik in het team kan integreren en aan de speelstijl kan wennen. Emery is een topcoach en het is goed voor mij om met zo'n iemand te werken. Ik luister erg goed naar hem."

Momenteel staat de teller op vijf goals en één assist na acht duels voor Danjuma. Toch werd hij niet geselecteerd voor Oranje. Daar gaat waarschijnlijk spoedig verandering in komen, vertelde bondscoach Louis van Gaal maandag.