Pjanic haalt weer uit naar Koeman: 'Dit Barça heeft een goede leider nodig'

5 oktober om 10:36

Miralem Pjanic heeft nog maar eens uitgehaald naar Ronald Koeman. Volgens de Bosnische middenvelder is de Nederlandse trainer niet de juiste man om FC Barcelona uit het slop te trekken.

Pjanic kwam onder Koeman niet aan bod in Camp Nou en vertrok in de voorbije transferperiode naar Besiktas. Hij liet zich al meermaals weinig vleiend uit over de ex-bondscoach van Oranje. "Barça gaat door een moeilijke tijd", zo stelt hij in gesprek met beIN Sports. "De resultaten zijn minder goed dan de fans verwachten, en dat zorgt voor druk bij de spelers."

"Misschien heeft dit elftal een goede leider nodig, om het aan de praat te krijgen", deelt de spelmaker een vileine sneer uit aan Koeman. "Barcelona zal terugkeren op het oude niveau, het blijft altijd één van de grootste clubs ter wereld, maar dat heeft wat tijd nodig."

Pjanic baalt nog altijd dat hij geen kansen kreeg bij Barça. "De trainer nam beslissingen die ik niet begreep. Ik had nog voor Barcelona kunnen spelen, maar het was de beslissing van de trainer. Ik moest op zoek naar een club waar ik wel kan spelen."

De 31-jarige Pjanic speelde tot dusver vijf duels voor Besiktas. Hij ontbrak in het Champions League-duel met Ajax vanwege een blessure.