'Spelers Marokko kloppen aan bij RFMF inzake situatie-Ziyech en Mazraoui'

'Spelers Marokko kloppen aan bij RFMF inzake situatie-Ziyech en Mazraoui'

Gepubliceerd: donderdag 7 oktober 2021 om 14:30do 07-10-2021 om 14:30

Laatste update: donderdag 7 oktober 2021 om 14:58do 07-10-2021 om 14:58

De spelers van Marokko willen een verzoeningsgesprek tussen bondscoach Vahid Halilhodzic en de verbannen Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. De twee worden niet meer opgeroepen voor de Marokkaanse nationale ploeg omdat ze met Halilhodzic niet meer door een deur kunnen.

Volgens het Arabische dagblad Al-Akhbar willen de spelers van Marokko Ziyech en Mazraoui terug bij de selectie.  De bal ligt echter bij Halilhodzic, die op niet mis te verstane wijze kenbaar maakte dat het duo niet meer welkom is. Een 'gebrek aan discipline' zou daar de reden van zijn.

Halilhodzic wordt flink bekritiseerd en het continu passeren van Ziyech en Mazraoui zou hem wel eens de kop kunnen kosten, zo werd door Khalid Sinouh al voorspeld in De Telegraaf. Het duo terugnemen verschaft hem wellicht wat lucht, maar Halilhodzic wordt in bepaalde kringen bestempeld als een trots persoon die niet graag zijn principes aan de kant schuift. 

Marokko speelde woensdag de WK-kwalificatiewedstrijd tegen het zwaargehavende Guinee-Bissau, waar spelers last hadden van diarree. Het werd 5-0 voor Marokko.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws