Goed nieuws voor Koeman en co.: Barça mag steun verwachten van vol Camp Nou

Goed nieuws voor Koeman en co.: Barça mag steun verwachten van vol Camp Nou

12-10-2021 19:50 Laatste update: 19:56
26

Goed nieuws voor Ronald Koeman en zijn spelers. FC Barcelona mag zondag in de thuiswedstrijd tegen Valencia weer in een vol Camp Nou spelen. De Catalaanse overheid heeft dinsdag groen licht gegeven om terug te keren naar een stadioncapaciteit van honderd procent.

Doordat de coronamaatregelen in Catalonië versoepelt worden, mogen vanaf 15 oktober stadions voor de volle honderd procent gevuld worden. Dit betekent dat FC Barcelona ook tijdens het Champions League-duel met Dinamo Kiev en tijdens El Clásico gesteund zal worden door een vol stadion.

Voor Barça zal het de eerste keer sinds 2 februari 2020 zijn, dat ieder stoeltje in Camp Nou in de verkoop mag. Daar zal de penningmeester van de noodlijdende club ongetwijfeld content mee zijn. De laatste keer dat Barcelona in een vol Camp Nou speelde wist de club met 2-1 te winnen van Levante. Ansu Fati was destijds de grote man aan Barça-zijde, hij nam beide doelpunten voor zijn rekening. Of hij dit kunststukje komende zondag kan herhalen tegen Valencia zal moeten blijken.