St. Juste moet onder het mes door schouderblessure: 'We zullen hem missen'

St. Juste moet onder het mes door schouderblessure: 'We zullen hem missen'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 17:16do 14-10-2021 om 17:16

Slecht nieuws voor Jeremiah St. Juste: de 24-jarige verdediger moet een schouderoperatie ondergaan en ligt voorlopig uit de roulatie. Het is niet duidelijk hoelang St. Juste precies is uitgeschakeld, al lijkt het erop dat hij zijn laatste wedstrijd van 2021 al speelde.

Bij het thuisduel met Union Berlin schoot de schouder van St. Juste uit de kom. Kicker meldt nu dat de Nederlandse stopper geopereerd moet worden om volledig te kunnen herstellen. Op de persconferentie bevestigt trainer Bo Svensson dat. De 42-jarige Deen wilde verder niet diep ingaan op de operatie van St. Juste. "Waar en wanneer dat gaat plaatsvinden, kan ik niet zeggen."

"Er bestaat geen twijfel over dat dit voor ons erg slecht nieuws is", gaat Svensson verder. "Niet alleen vanwege zijn voetballende kwaliteiten en zijn snelheid, maar ook door zijn persoonlijkheid zullen we St. Juste missen. Hij heeft leiderschapskwaliteiten."

St. Juste was voor zijn blessure een vaste waarde bij Mainz. Kicker schat in dat de geboren Groningen niet meer in actie zal komen in dit kalenderjaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws