Slot analyseert Feyenoord-domper en kijkt kritisch naar elf spelers

Slot analyseert Feyenoord-domper en kijkt kritisch naar elf spelers

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 19:15za 16-10-2021 om 19:15

Arne Slot kijkt kritisch naar zijn spelers na het gelijkspel tegen RKC Waalwijk. De Feyenoord-trainer vindt het te makkelijk om alleen Cyriel Dessers de schuld te geven. De spits miste in de slotfase een gigakans op de 3-2.

Feyenoord had het niet tegen RKC en dus mag het gelijkspel gerust een meer dan slecht resultaat worden genoemd. "Thuis konden we het normaal gesproken nog over de streep trekken, vandaag lukte dat niet", zegt Slot tegen ESPN.

"We zijn de hele wedstrijd veel beter geweest en zij hebben twee schoten op doel tegen gehad, misschien drie. Zelf hebben we een keer of 25 op doel geschoten. De tegenstander heeft er meer rendement uitgehaald. Het is niet voor het eerst dat een tegenstander in De Kuip op voorsprong komt of terug komt. Dat moet beter", zegt Slot.

En dus kijkt Slot kritisch naar de Feyenoorders. "Of ik ze iets kan verwijten? Zeker. Ik vond het minder energiek dan normaal. Na de 1-0 gingen we een versnelling naar beneden. Dat was tegen NEC ook al. Je kunt echter niet altijd verwachten dat je het compleet ombuigt, want je kunt ook kansen missen."

Slot weigert alleen Dessers de schuld te geven. "Je kunt Cyriel eruit pakken, maar er zijn er meer die teleurstelden. Ik denk allemaal wel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws