Feyenoord-debutant Nelson over 'connectie': ''99 born, vaak tegen elkaar gespeeld'

Feyenoord-debutant Nelson over 'connectie': ''99 born, vaak tegen elkaar gespeeld'

17-10-2021 07:14
28

Reiss Nelson heeft 48 officiële wedstrijden namens Arsenal op zijn naam staan, maar heeft tijdelijk een stapje terug gedaan en is de komende maanden te bewonderen in de Eredivisie. De Engelse jeugdinternational moest zijn Eredivisie-debuut enige tijd uitstellen wegens fysieke tegenslag, maar kon zaterdag tegen RKC Waalwijk alsnog zijn eerste minuten namens Feyenoord maken.

Nelson kreeg een half uur de tijd om zich aan een volgepakte Kuip te laten zien. "Dit is wat ik wil, you know", liet hij na afloop glunderend weten aan ESPN. "Ik heb het nodig dat iedereen achter me staat en me steunt, de drive om te blijven gaan. Daarom heb ik voor een club als Feyenoord gekozen."

De 21-jarige Londenaar hoopt een plekje op de linkerflank te veroveren, met oude bekende Tyrell Malacia achter zich. "We're '99 born, dus we hebben vaak tegen elkaar gespeeld tijdens jeugdinterlands, ik voor Engeland, hij voor Nederland. Ik heb hem op zien groeien en we hebben ook tijdens de trainingen een goede connectie. Met dat soort spelers speel ik graag samen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie