Ten Hag krijgt bezoek van BILD: 'Nooit zulke gesprekken gehad met Bayern München'

Ten Hag krijgt bezoek van BILD: 'Nooit zulke gesprekken gehad met Bayern München'

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 12:10ma 18-10-2021 om 12:10

Erik ten Hag heeft bezoek gehad van BILD. Het invloedrijke Duitse medium vroeg de Ajax-trainer naar zijn gedachten over een toekomstige move naar Bayern München. Ten Hag is 'trots' op het feit dat hij regelmatig aan zijn oude werkgever wordt gelinkt, maar richt zich op Ajax.

Na het vertrek van succestrainer Hansi Flick werd Ten Hag voor de zoveelste keer in verband gebracht met Bayern München. De keuze viel uiteindelijk op Nagelsmann. Ten Hag ontkent ooit te hebben gesproken met de Duitse recordkampioen, waar hij tussen 2013 en 2015 werkte als trainer van het tweede team. "Nee, dat klopt niet", antwoordt de Ajax-trainer op de vraag of hij met Bayern om tafel heeft gezeten.

"Ik heb nooit zulke gesprekken gehad, maar ik ben er natuurlijk trots op dat mijn naam genoemd wordt", aldus Ten Hag. "Bayern is het grootste wat je kunt bereiken. Maar ik werk bij een superclub en dáár moet ik succesvol zijn. Ik wil er alles uithalen. We zullen zien wat er in de toekomst op mijn pad komt en dan kan ik een beslissing nemen. Op dit moment ben ik hier (Ajax, red.), ben ik gelukkig en zit ik bij een fantastische club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws