Vier PSG-sterren wellicht afwezig: personele problemen voor CL-clash met Leipzig

Vier PSG-sterren wellicht afwezig: personele problemen voor CL-clash met Leipzig

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 22:24ma 18-10-2021 om 22:24

Paris Saint-Germain moet het in het Champions League-treffen met RB Leipzig stellen zonder een reeks aan topspelers. Mauricio Pochettino, de trainer van de Parijzenaars, mist tenminste drie sterkhouders.

De Argentijn liet op een persconferentie weten dat Neymar in ieder geval niet van de partij is. De Braziliaanse aanvaller nam een blessure aan het bovenbeen mee uit zijn Zuid-Amerikaanse interlandperiode en zit niet bij de wedstrijdselectie voor het treffen met de Duitsers. Ook Leandro Paredes raakte tijdens de interlandperiode geblesseerd.

Ook Ángel Di Maria kan niet meedoen tegen Leipzig. Hij heeft een Europese schorsing en zit zijn laatste wedstrijd uit. Dat Sergio Ramos niet mee kan doen aan Parijse zijde is een minder grote verrassing, maar de Spanjaard komt steeds dichter bij zijn officiële debuut voor de Franse grootmacht.

Het is echter nog niet duidelijk of Pochettino een beroep kan doen op Mauro Icardi. Hij trainde maandag niet mee vanwege 'persoonlijke omstandigheden' en het verhaal gaat dat hij ruzie heeft met zijn vrouw, die op social media uithaalde naar de spits. Wie er sowieso wél bij is, is Lionel Messi. De sterspeler van PSG is fit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws