'Feyenoord is nog steeds geïnteresseerd in Diallo en probeert het in januari weer'

'Feyenoord is nog steeds geïnteresseerd in Diallo en probeert het in januari weer'

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 15:29di 19-10-2021 om 15:29

Feyenoord is nog steeds serieus geïnteresseerd in de diensten van Amad Diallo. De vleugelaanvaller van Manchester United zou eigenlijk afgelopen zomer al op huurbasis naar Rotterdam gaan, maar raakte op het allerlaatste moment geblesseerd.

Op een persconferentie liet Ole Gunnar Solskjaer, manager van United, weten dat het de bedoeling is dat Diallo in januari tijdelijk zal vertrekken. "We moeten voor de Kerst gaan beslissen of hij hier genoeg speeltijd op kan doen, of dat het beter is als hij ergens anders naartoe gaat."

Volgens Fabrizio Romano betekent 'ergens anders' een overstap naar Feyenoord. De Stadionclub is na de afgeketste zomerse deal nog altijd geïnteresseerd en hoopt de Ivoriaanse vleugelaanvaller naar De Kuip te kunnen halen. Er zijn ook andere clubs die hun belangstelling kenbaar hebben gemaakt.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, schakelde op Deadline Day door naar Reiss Nelson van Arsenal. De Engelsman werd gehuurd, maar dat betekent dus niet dat de komst van Diallo definitief van de baan is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws