Feyenoord-trainer Slot komt met verzoek voor supporters in aanloop naar Union

Feyenoord-trainer Slot komt met verzoek voor supporters in aanloop naar Union

Gepubliceerd: woensdag 20 oktober 2021 om 17:15wo 20-10-2021 om 17:15

Feyenoord-trainer Arne Slot hoopt dat de UEFA niet weer boetes uit hoeft te delen vanwege het afsteken van vuurwerk. Hij doet een beroep op de supporters.

Slot hoopt dat de Feyenoord-fans massaal achter de ploeg gaan staan, maar dat er geen vuurwerk afgestoken wordt. "Ik vind dat sfeer in de Kuip altijd schitterend, zeker bij avondwedstrijden en Europese wedstrijden. Daar is geen vuurwerk voor nodig, dat zag je ook tegen NEC. Het ziet er wel mooi uit als je het veld oploopt, maar het kost de club een hoop geld", zegt Slot op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Union Berlin.

Slot heeft al een idee hoe Union Berlin in De Kuip zal gaan spelen. "Deze ploeg zal, of ik moet mij compleet vergissen, niet één keer opbouwen. Ze schieten de bal zo ver mogelijk de helft van de tegenstander op. Dat was ook zo tegen Wolfsburg, en toen scoorden ze ook. Dat was de eerste keer dat ze in de 'zestien' verschenen. Natuurlijk willen wij druk zetten, dat willen we altijd, maar je bent ook afhankelijk van de tegenstander."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws