'Dessers weer naar de Feyenoord-bank verwezen door terugkeer Sinisterra'

'Dessers weer naar de Feyenoord-bank verwezen door terugkeer Sinisterra'

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 07:19do 21-10-2021 om 07:19

Luis Sinisterra keert terug in de basis bij Feyenoord. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De Colombiaanse aanvaller moest afgelopen weekend nog verstek laten gaan voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-2).

Sinisterra moest nog op donderdagavond een interland spelen en was daarna te laat terug om onderdeel uit te kunnen maken van de wedstrijdselectie van Feyenoord. Daardoor werd Bryan Linssen naar links gehaald en stond Cyriel Dessers in de spits, maar nu is alles weer bij het oude. Het Algemeen Dagblad schrijft dat de vleugelaanvaller terug is en Linssen in de punt staat.

De overige spelers die door trainer Arne Slot zijn gekozen, kunnen ondertussen al blind opgenoemd worden. Marcus Pedersen krijgt op rechtsback nog altijd de voorkeur boven Lutsharel Geertruida en nieuwe aanwinst Fredrik Aursnes moet op het middenveld nog altijd voorrang verlenen aan Jens Toornstra, Orkun Kökcü en Guus Til.

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws