Ihattaren krijgt steun uit onverwachte hoek: Ik snap hem wel

Ihattaren krijgt steun uit onverwachte hoek: "Ik snap hem wel"

Gepubliceerd: donderdag 21 oktober 2021 om 16:15do 21-10-2021 om 16:15

Antonio Cassano is opvallend positief voor Mohamed Ihattaren, de oud-PSV'er die spoorloos verdwenen is. Sampdoria heeft geen flauw idee waar Ihattaren uithangt. Cassano snapt ergens wel dat hij vertrokken is uit Italië.

Cassano (39), die zes jaar voor Sampdoria speelde, gaf begin vorige maand al hoog op over Ihattaren. "Het is een fenomeen. Als ik weet wanneer hij speelt, ga ik voor het eerst sinds lange tijd weer naar het stadion om naar hem te kijken. Ik kijk alleen naar kwaliteitsspelers."

Ook nu Ihattaren zich onmogelijk maakt bij Sampdoria, blijft Cassano hem steunen. "Ik heb geïnformeerd. Hij voelt zich niet goed in Genua en wil graag van competitie veranderen, omdat hij niet van de Italiaanse houdt", zegt de Italiaan bij BOBO TV. "Ik heb gevraagd hoe hij er fysiek voor stond, ze zeiden dat hij veel werk verrichtte."

"Ze wilden dat hij veel zou trainen, dus dit moest er een keer van komen. Er zijn zoveel problemen tussen Sampdoria en Ihattaren, het lijkt erop dat hij vergiftigd is. Hij heeft zoveel meters gemaakt dat hij uiteindelijk weer in Nederland is beland. Ik snap hem wel. Ik hoorde ook dat het een aparte jongen is, een beetje zoals ik."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws