Transfernieuws bij Ajax op komst: 'Pepi staat echt serieus op de radar'

Transfernieuws bij Ajax op komst: 'Pepi staat echt serieus op de radar'

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 16:50vr 22-10-2021 om 16:50

Ricardo Pepi wordt nadrukkelijk gelinkt aan Ajax. De Amerikaans-Mexicaanse aanvaller van FC Dallas staat in de belangstelling van meerdere Europese clubs, maar volgens Mike Verweij maken de Amsterdammers een serieuze kans.

De Ajax-clubwatcher van De Telegraaf verwacht dat er één dezer dagen meer nieuws is over Pepi en zijn komst naar Ajax. "Pepi staat heel serieus op de radar van Ajax", zegt hij tijdens de Kick-off Voetbalpodcast van de ochtendkrant. "Die komt zo ook binnenvallen, denk ik."

Eerdere berichtgeving dat VfL Wolfsburg al akkoord zou zijn met Pepi is volgens De Telegraaf dan ook voorbarig. Naast Wolfsburg en Ajax zouden ook Sampdoria, Borussia Dortmund en Bayern München azen op de handtekening van het Amerikaanse talent.

FC Dallas, de club van de achttienjarige aanvaller, wil zijn parel het liefst tot na het WK van 2022 in Qatar binnenboord houden. Dan zou hij na een goed toernooi meer op kunnen leveren, maar een bod van dertien miljoen euro kan genoeg zijn om hem in de winter alsnog over te nemen.

Pepi maakt dit seizoen indruk in de Major Soccer League. In 27 wedstrijden wist het talent in totaal dertien keer te scoren en gaf hij twee assists. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws