Boze supporters wachten Heracles-bus op: 'Ze hadden maar één boodschap'

Boze supporters wachten Heracles-bus op: 'Ze hadden maar één boodschap'

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 12:46di 26-10-2021 om 12:46

Boze supporters van Heracles Almelo hebben zaterdagavond na de pijnlijke nederlaag tegen hekkensluiter PEC Zwolle (1-0) de spelersbus opgewacht. Frank Wormuth heeft er geen problemen mee.

"Zolang er geen agressie is naar onze mensen toe, vind ik het prima dat de fans zich uiten", reageert Wormuth tegenover TC/Tubantia. "Er waren misschien drie jongens die even op de ramen bonkten, maar verder verliep het zonder wanklank."

De trainer van Heracles bekijkt het positief. "Als onze supporters zich niet meer druk zouden maken om een nederlaag, dan zou er pas echt wat aan de hand zijn. Uiteindelijk hadden ze nog maar één boodschap: winnen van FC Twente volgende week."

Een week voor de nederlaag tegen PEC Zwolle, ging Heracles al onderuit bij Go Ahead Eagles. Met een gebrekkige instelling heeft dat niets te maken, zegt Wormuth. "De resultaten vallen nu tegen, maar ik ben dit seizoen nog geen enkele keer teleurgesteld geweest over de houding van de jongens. Er wordt hard gewerkt, de sfeer is goed, er is geen sprake van groepjesvorming en op de momenten dat het kan, wordt er ook gelachen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws