'Met grote cijfers verliezen van Feyenoord en Ajax, schande voor topclub als PSV'

'Met grote cijfers verliezen van Feyenoord en Ajax, schande voor topclub als PSV'

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 21:21di 26-10-2021 om 21:21

Tommie van der Leegte begrijpt de gang van zaken bij PSV op het moment niet. De oud-speler van de Eindhovense club stelt dat de resultaten snel moeten verbeteren, anders moet er volgens hem ingegrepen worden door de clubleiding. 

Van der Leegte laat in gesprek met Omroep Brabant niets aan duidelijkheid te wensen over wanneer het over de resultaten van PSV gaat. "Dat je met grote cijfers verliest van Feyenoord en Ajax is een schande voor een topclub als PSV."

Van der Leegte vindt wel dat het spel in het eerste uur helemaal niet zo slecht was, maar hij blijft desondanks zeer kritisch. "Ik vraag mij wel eens af wat ze nou eigenlijk willen bij PSV. Het gat wordt alleen maar groter en er lijkt niks gedaan te worden. Er is zoveel aan de hand bij de club. Even leek het goed te gaan maar na die wissels van Roger Schmidt ging het bergafwaarts."

Trainer Schmidt krijgt vooralsnog het voordeel van de twijfel van Van der Leegte, maar er zullen snel resultaten geboekt moeten worden. "De trainer is verantwoordelijk. Als dit door blijft gaan tot de kerst en ze dan al kansloos zijn voor de titel, dan moet de club ingrijpen", zo sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws