Mooie woorden van Lyon-baas voor Bosz: 'Heb het volste vertrouwen in hem'

Mooie woorden van Lyon-baas voor Bosz: 'Heb het volste vertrouwen in hem'

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 14:39wo 27-10-2021 om 14:39

Olympique Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas heeft al het vertrouwen in Peter Bosz. De 72-jarige Fransman weet, mede door de data-analisten van Lyon, zeker dat Les Gones het seizoen goed gaan afsluiten.

Momenteel staat Lyon op een teleurstellende negende plek in de Ligue 1. Aulas twijfelt echter niet aan het werk van Bosz. "We hebben geen fundamentele problemen", laat hij optekenen door L'Équipe. "We zijn sinds het seizoen begonnen is steeds beter geworden. De visie van Peter Bosz is duidelijk. Ik heb het volste vertrouwen in hem, net als de meeste van onze supporters."

"We hebben punten verloren door ons gebrek aan discipline, maar ook door gebrekkige scheidsrechters en slecht gebruik van de VAR", vervolgt Aulas. "Al onze statistische analisten denken dat we het seizoen heel goed gaan afsluiten."

De achttienjarige Rayan Cherki komt ook ter sprake. De verwachtingen rondom de talentvolle middenvelder waren hoog, maar hij presteert tot dusver matig dit seizoen. "We begrijpen het ongeduld van de supporters over zijn doorbraak", vertelt Aulas. "We hebben echter het volste vertrouwen in Peter Bosz in deze zaak. Hij weet als geen ander om te gaan met jonge spelers en dit soort situaties."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws