Spaanse media: Schreuder botst voor Barça-training met fysiotherapeut

Spaanse media: Schreuder botst voor Barça-training met fysiotherapeut

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 15:17wo 27-10-2021 om 15:17

Het rommelt opnieuw bij FC Barcelona: Alfred Schreuder is dinsdag voorafgaand aan de training gebotst met fysiotherapeut Juanjo Brau. Dat meldt AS. Aanleiding is de blessure van Pedri.

Pedri raakte eind september geblesseerd in het Champions League-duel met Benfica (3-0 nederlaag) en herstelt moeizaam. Vorige week maakte hij zijn rentree op de training, maar het achttienjarige wonderkind kreeg te maken met een terugslag. Pedri staat nog zeker drie weken buitenspel. Volgens AS was trainer Ronald Koeman allerminst te spreken over de rol van de fysio's in het verhaal.

Koeman ontkende zijn boosheid dinsdag op de persconferentie voor het uitduel met Rayo Vallecano (woensdag 19.00 uur), maar op de achtergrond schijnt er wel degelijk onvrede te zitten: er is een 'duidelijk gebrek aan harmonie' tussen de technische staf en medische staf, klinkt het.

De woordenwisseling tussen Schreuder en Brau kwam deze week dan ook niet uit de lucht vallen. Getuigen vertellen aan AS dat er sprake was van 'grote spanningen'. Schreuder zou Brau hebben aangewezen als schuldige voor de lange herstelperiode van Pedri. Clubpresident Joan Laporta zou nu overwegen om in te grijpen, zodat de neuzen in Camp Nou weer dezelfde kant op staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws