'Koeman ziet huurling kansen verspelen: Barcelona gaat koopoptie niet lichten'

'Koeman ziet huurling kansen verspelen: Barcelona gaat koopoptie niet lichten'

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 10:35wo 27-10-2021 om 10:35

Yusuf Demir stak zijn neus aan het venster tijdens de voorbereiding, maar de Oostenrijkse aanvaller hoeft niet langer te rekenen op een toekomst als speler van FC Barcelona. Volgens Diario Sport heeft Ronald Koeman genoeg gezien.

Demir speelde in de laatste vier officiële wedstrijden van Barça geen minuut, terwijl Koeman een groot aantal aanvallers moet missen. Dat is volgens Sport niet zonder reden: Demir heeft Koeman onvoldoende kunnen overtuigen. De Oostenrijkse aanvaller kreeg in september veel kansen, maar greep die niet. De laatste weken krijgt zelfs Sergiño Dest, van nature een vleugelverdediger, de voorkeur als rechtsbuiten.

Demir maakte afgelopen zomer de overstap van Rapid Wien naar Barcelona, dat hem tot het einde van het seizoen huurt voor een half miljoen euro. Door de marginale inbreng van de aanvaller zal de koopoptie van elf miljoen euro niet gelicht worden. Die optie wordt overigens verplicht als Demir dit seizoen in twintig wedstrijden minimaal 45 minuten speelt. "Demir is een jonge speler en heeft het niet makkelijk", zei Koeman dinsdag op de persconferentie voor het uitduel met Rayo Vallecano.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws