'Diallo wil nog steeds graag naar Feyenoord en ziet veel kans op speeltijd'

'Diallo wil nog steeds graag naar Feyenoord en ziet veel kans op speeltijd'

28-10-2021 07:11 Laatste update: 12:08
22

Amad Diallo wil nog steeds heel graag naar Feyenoord. Dat weet Feyenoord Transfermarkt te melden. De huuroverstap van de vleugelaanvaller van Manchester United ketste eind augustus nog af.

Diallo raakte geblesseerd op de training bij Man United en daardoor kon zijn tijdelijke overstap naar De Kuip geen doorgang vinden. De Rotterdammers schakelden meteen door en huurden Reiss Nelson van Arsenal, maar zijn de Ivoriaan zeker niet vergeten. Zelf hoopt hij, zo stelt Feyenoord TM, ook op een herkansing.

Naar verluidt is Diallo overtuigd van de speelwijze die trainer Arne Slot hanteert en ziet hij daarin een belangrijke rol voor zichzelf weggelegd. De vleugelaanvaller denkt aan veel speeltijd te kunnen komen en hoopt dus dat een huurtransfer in januari alsnog rondkomt. Het is nog afwachten of Manchester United daar ook in mee wil gaan.

Feyenoord zelf wil in de winter graag opnieuw toeslaan. Dat meldde Fabrizio Romano eerder al. De negentienjarige Diallo werd in januari 2020 door United voor ruim twintig miljoen euro overgenomen van Atalanta. Tot een Premier League-debuut kwam het nog niet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie