'Legioen is helemaal klaar met hardleers deel van de harde kern van Feyenoord'

'Legioen is helemaal klaar met hardleers deel van de harde kern van Feyenoord'

Gepubliceerd: donderdag 28 oktober 2021 om 09:17do 28-10-2021 om 09:17

Een overgrote meerderheid van het Legioen is helemaal klaar met een klein deel van de Rotterdamse harde kern. De bedreigingen aan het adres van algemeen directeur Mark Koevermans, die per 1 december opstapt, leiden tot woede en verontwaardiging.

Die bedreigingen waren voor Koevermans namelijk reden om op te stappen en dat pikt een groot deel van de Feyenoord-aanhang niet. Dat schrijft De Telegraaf. Die groep is zwaar teleurgesteld door het kleine aandeel aan 'fans' dat zich tot bedreigingen richt als dingen binnen Feyenoord niet gaan zoals ze dat graag zouden zien.

'Het imago van de club wordt al jaren beschadigd door een deel van de harde kern'. Zo wordt het gevoel van het grootste deel van de Rotterdamse aanhang over de bedreigingen aan het adres van Koevermans en andere bestuurders samengevat. Hoewel een meerderheid van de Feyenoord-fans Koevermans liever zag gaan, is de manier waarop een doorn in het oog.

De Telegraaf weet dat de meeste bestuurders en directieleden een zogenaamde 'noodknop' in de auto hebben en ook thuis snel aan de bel kunnen trekken als een dreigende situatie ontstaan. Dit is op aanraden van de veiligheidsdiensten en de top van de politie gebeurd. Dat leidt tot ergernis bij de fans die voor het voetbal naar De Kuip komen, net als de lage straffen voor daders.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws