'Van Bronckhorst is samen met twee andere managers in beeld bij Rangers'

'Van Bronckhorst is samen met twee andere managers in beeld bij Rangers'

Giovanni van Bronckhorst is één van de kandidaten voor de managersvacature bij Rangers FC, zo bevestigt transferexpert Fabrizio Romano. De Nederlander is in de race met twee andere coaches en heeft zelf wel oren naar de job.

Sinds de overstap van Steven Gerrard naar Aston Villa zit Rangers zonder manager. De laatste dagen werd de naam van Van Bronckhorst meerdere keren genoemd in Schotland. Romano meldt nu dat de voormalig linksback ook echt één van de kandidaten is. Van Bronckhorst heeft zelfs al een gesprek met Rangers gepland staan.

Romano stelt ook dat de oud-trainer van Feyenoord interesse heeft in de job. Van Bronckhorst is echter niet de enige kanshebber: er staan nog twee andere trainers op het lijstje van Rangers. Dat duo wordt niet bij naam genoemd.

Van Bronckhorst zit inmiddels een klein jaar zonder club, na zijn vertrek uit China. Hij stapte daar op omdat hij mede door corona dichterbij zijn familie wilde zijn. Het management van de voormalig Oranje-international meldde donderdag nog dat er geen contact was met Rangers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s