BILD: Dortmund laat oog vallen op Ziyech en hoopt op wintertransfer

BILD: Dortmund laat oog vallen op Ziyech en hoopt op wintertransfer

12-11-2021 10:14 Laatste update: 11:06
51

Hakim Ziyech kan rekenen op belangstelling van Borussia Dortmund. Dat meldt BILD. De 28-jarige aanvaller van Chelsea zou kandidaat zijn om in de winterse transferperiode naar Duitsland te verhuizen.

Dortmund is op zoek naar een vleugelaanvaller en liet het oog aanvankelijk vallen op Callum Hudson-Odoi. Chelsea wil het Engelse toptalent (21) niet laten gaan, waardoor de Champions League-opponent van Ajax de aandacht lijkt te verleggen naar teamgenoot Ziyech.

Wedden

Meer odds

Volgens BILD geldt Ziyech als een kandidaat om in januari de overstap te maken naar het Signal Iduna Park. Dortmund zou hem het liefst willen kopen, maar Chelsea lijkt in het beste geval alleen mee te werken aan een huurperiode.

Ziyech is geen vaste waarde bij Chelsea, nadat hij anderhalf jaar geleden voor veertig miljoen euro overkwam van Ajax. Dit seizoen speelde hij pas 182 minuten in de Premier League. De aanvaller ligt nog drieënhalf jaar vast op Stamford Bridge.

Dortmund is op zoek naar een vleugelaanvaller die de erfenis van de naar Manchester United vertrokken Jadon Sancho kan dragen. Afgelopen zomer kwam Donyell Malen over van PSV, maar de Oranje-international heeft zijn stempel nog niet kunnen drukken en is van nature ook een spits.

Michael Zorc, sportief directeur van Dortmund, wil in gesprek met BILD niet op de geruchten reageren. "We spelen tot de winterstop nog veel belangrijke wedstrijden. Dat heeft onze absolute prioriteit."