ED komt met 'eerste berichten uit Israël': PSV is Zahavi komende weken kwijt

ED komt met 'eerste berichten uit Israël': PSV is Zahavi komende weken kwijt

13-11-2021 12:13 Laatste update: 12:21
114

Eran Zahavi lijkt de komende tijd niet beschikbaar voor PSV. De aanvaller viel in de interland van Israël tegen Oostenrijk in de tweede helft geblesseerd uit, omdat hij 'iets hoorde klikken in zijn knie'. Een operatie is echter niet nodig.

Het Eindhovens Dagblad heeft berichten uit Israël opgevangen, waarin gesteld wordt dat Zahavi de komende vier weken uit de roulatie zal zijn. Het is de volgende speler in de toch al volle ziekenboeg van PSV. Cody Gakpo, Noni Madueke, Yorbe Vertessen en Davy Pröpper haakten voor de interlandbreak al af, terwijl Jordan Teze met een hamstringverrekking uitviel tegen Fortuna Sittard.

Israël-bondscoach Willi Ruttensteiner stelde na de 4-2 nederlaag van zijn ploeg op bezoek in Oostenrijk al dat Zahavi 'iets hoorde klikken in zijn knie'. "Eran vroeg of hij verder mocht spelen, maar ik zag dat hij niet meer fit was en we besloten hem te wisselen", aldus Ruttensteiner

Op 20 november speelt PSV thuis tegen Vitesse, terwijl vijf dagen later Sturm Graz op bezoek komt in het Philips Stadion. Het is echter de vraag of de wedstrijden in de Eredivisie de komende drie weken gespeeld gaan worden. De KNVB en de clubs willen er alles aan doen om te voorkomen dat er in lege stadions gespeeld moet worden.