La Gazzetta dello Sport onthult contractdetails van Onana bij Internazionale

La Gazzetta dello Sport onthult contractdetails van Onana bij Internazionale

De kans dat Andre Onana naar Internazionale gaat lijkt steeds groter worden. Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport is alles in kannen en kruiken en gaat Onana in februari tekenen. De roze krant openbaart een aantal details.

Binnen Ajax wordt sterk rekening gehouden met een transfervrij vertrek van Onana, die zijn contract niet wil verlengen en naar verluidt al rond is met Inter. De Kameroense doelman heeft volgens La Gazzetta 'nee' gezegd tegen Arsenal en daarna zijn jawoord gegeven aan Inter.

Onana heeft Inter recentelijk andermaal laten weten dat hij graag naar Milaan wil komen. Voor hem ligt een vierjarig contract klaar en zijn salaris bedraagt naar verluidt drie miljoen euro per jaar. Ook het Olympique Lyon van Peter Bosz was geïnteresseerd in Onana, maar in Frankrijk wordt gespeculeerd dat de interesse van Lyon gebruikt werd door het kamp-Onana om tot een deal met Inter te komen.

Inter bereidt zich voor op een tijdperk na Samir Handanovic. De Sloveense doelman is 37 jaar en moet met Onana de concurrentie aangaan. Handanovic is wel dicht bij een contractverlenging voor één seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s