Advocaat van Vloet reageert op dodelijk verkeersongeluk: 'Dit is één groot drama'

Advocaat van Vloet reageert op dodelijk verkeersongeluk: 'Dit is één groot drama'

18-11-2021 18:14
134

Advocaat Erik Thomas heeft namens zijn cliënt Rai Vloet gereageerd op het dodelijke ongeluk waarbij de Heracles Almelo-middenvelder betrokken was. Thomas spreekt van 'één groot drama' en zegt dat Vloet meewerkt aan het politieonderzoek.

Vorige week vond een flink verkeersongeluk plaats op de A4. Door de botsing kwamen twee kinderen en twee ouders in het ziekenhuis te liggen. Inmiddels is een vierjarig jongetje overleden aan zijn verwondingen. Vloet was samen met een vriend betrokken bij het dodelijke ongeluk: hun auto botste van achteren op het andere voertuig. Het is niet duidelijk wie van de twee achter het stuur zat, maar de politie vermoedt dat Vloet en zijn vriend onder invloed waren.

Nu reageert de advocaat van Vloet bij RTV Oost op het heftige ongeval. "Ik zie mijn cliënt op korte termijn en kan me voorstellen dat er van zijn kant dan nog wel behoefte bestaat om zijn toelichting op het verhaal te geven", vertelt Thomas. Vervolgens benadrukt hij dat Vloet aangeslagen is na het ongeval. "Hij staat hier heel menselijk in. Dit is natuurlijk één groot drama."

De voormalig jeugdinternational zal binnenkort uitgebreider door de politie verhoord worden. "Wat ik daarover kan zeggen, is dat hij alle medewerking aan het politieonderzoek verleent." Nu is Vloet op vrije voeten en moet hij medisch behandeld worden. Waar zijn cliënt precies last van heeft, wil Thomas niet zeggen. "Juist omdat dit medische informatie en dus vertrouwelijk is, doe ik daarover verder geen mededelingen."