'Crisisberaad Manchester United: Solskjaer praat met Ronaldo en vijf anderen'

'Crisisberaad Manchester United: Solskjaer praat met Ronaldo en vijf anderen'

19-11-2021 15:02 Laatste update: 15:30
29

Voor Ole Gunnar Solskjaer is de interlandperiode op het juiste moment gekomen. De Noorse manager heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt door veel te praten met de clubleiding, al is er bij terugkomst van de spelers sprake geweest van een crisisberaad, weet The Daily Mail.

Naar verluidt is Solskjaer donderdag met zes ervaren krachten om tafel gegaan om te bespreken wat er de komende periode moet veranderen bij Manchester United. The Daily Mail meldt dat het gaat om Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Harry Maguire, Luke Shaw, Victor Lindelöf en Nemanja Matic. De 48-jarige oefenmeester wilde van zijn sterkhouders weten hoe zij denken het tij te kunnen keren, na afstraffingen tegen Liverpool (0-5) en Manchester City (0-2).

Op de persconferentie in aanloop naar het duel met Watford dit weekend was Solskjaer opgetogen. "Het was een lange interlandperiode, maar we hebben deze tijd nuttig besteed en we hebben er ons voordeel mee gedaan. De spelers hebben een goede reactie gegeven", laat hij weten.

Solskjaer is zich ervan bewust dat hij onder hoogspanning staat. "Maar we communiceren eerlijk en openlijk. We hebben een aantal dingen rechtgezet. Ik ben er zeker van dat we morgen een goed resultaat neerzetten", besluit de coach. De nummer zes van de Premier League speelt zaterdagmiddag de uitwedstrijd op Vicarage Road.