'Einde van een tijdperk: contractaanbod van Manchester United afgewezen'

'Einde van een tijdperk: contractaanbod van Manchester United afgewezen'

18-11-2021 23:39
17

Er lijkt na meer dan twintig jaar een einde te komen aan het verblijf van Jesse Lingard bij Manchester United. De 28-jarige middenvelder zou een nieuw contract van The Mancunians hebben afgewezen. 

Dat melden verschillende Engelse media, waaronder de BBC. Lingard beschikt over een aflopend contract op Old Trafford, maar lijkt niet van plan om deze verbintenis te verlengen. Hiermee zou er na ruim twintig jaar een einde komen aan de tijd van Lingard bij United.

Lingard speelde vorig seizoen vanaf januari op huurbasis bij West Ham United en maakte daar een uitstekende indruk. Dit seizoen komt hij echter wederom nauwelijks voor in de plannen van manager Ole Gunnar Solskjaer. United wilde zijn contract wel verlengen, maar tegen een lager salaris. Daarop heeft Lingard de gesprekken stopgezet.

De zaakwaarnemer van Lingard zou al gesproken hebben met FC Barcelona en AC Milan, die in de bijna transfervrije Lingard een interessante speler zien. Een vertrek op huurbasis in januari lijkt het meest voor de hand te liggen.