'Vier landgenoten moeten Van Bronckhorst gaan vergezellen bij Rangers FC'

'Vier landgenoten moeten Van Bronckhorst gaan vergezellen bij Rangers FC'

19-11-2021 18:47
25

De technische staf van Rangers FC moet uit vijf Nederlanders gaan bestaan, meldt het Algemeen Dagblad. Manager Giovanni van Bronckhorst neemt ook videoanalist Yöri Bosschaart en fysiotherapeut Arno Philips mee.

Van Bronckhorst kent de twee nog van zijn tijd bij Feyenoord en het Chinese Guangzhou R&F. Volgens het AD wordt het drietal herenigd in Glasgow: of Philips zijn nieuwe baan gaat combineren met zijn werkzaamheden voor het Nederlands elftal, zal nog moeten blijken. Eerder deze week werd duidelijk dat ook Roy Makaay deel uit moet gaan maken van de Rangers-staf.

De krant noemt ook de naam van Jean-Paul van Gastel, die Van Bronckhorst ook al vergezelde in Rotterdam-Zuid en Guangzhou. Daar is JP nog tot het einde van het kalenderjaar hoofdtrainer: de Chinese club wil Van Gastel nog niet tussentijds naar Glasgow laten vertrekken, meldde VoetbalPrimeur al. Het is echter goed mogelijk dat hij zich na de jaarwisseling alsnog bij zijn landgenoten in Schotland voegt.

Van Bronckhorst zelf werd donderdag gepresenteerd. Na de League Cup-wedstrijd tegen Hibernian van zondag neemt de opvolger van Steven Gerrard het Rangers-stokje definitief over.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie