Update: Solskjaer-speculaties zwellen aan, The Sun spreekt van 'Ol over'

Update: Solskjaer-speculaties zwellen aan, The Sun spreekt van 'Ol over'

20-11-2021 21:34 Laatste update: 21:32
20

De toekomst van Ole Gunnar Solskjaer hangt aan een zijden draadje bij Manchester United. De clubleiding heeft een spoedvergaderling belegd na de 4-1 afstraffing tegen Watford in de Premier League. Volgens The Times kan de Noorse manager nog zaterdagavond worden ontslagen.

Solskjaer won slechts vier van de laatste dertien wedstrijden met The Mancunians. Ook de kansloze nederlagen tegen concurrenten Liverpool en Manchester City hakten erin. Niet voor niets heeft de Glazer-familie, de eigenaren van United, nu opdracht gegeven om extra werk te maken van Zinedine Zidane, meldt de Britse kwaliteitskrant. Het financiële voorstel wordt verbeterd om de twijfelende Fransman over de streep te trekken.

Solskjaer zocht zelf naar antwoorden na de wanvertoning tegen Watford. "De eerste helft was de slechtste helft die we ooit gespeeld hebben. Ik kan niet verklaren waarom we speelden zoals we dat deden. De keeper van de tegenstander kon naar de middenlijn lopen en de bal in ons strafschopgebied leggen", zegt de Noor tegen de BBC. "We zijn afgebluft. Zij wonnen de duels en de tweede ballen. Ik ben teleurgesteld dat we er niet beter mee om zijn gegaan."

Na afloop bood Solskjaer zijn excuses aan richting de meegereisde supporters. "Ik voel mee met de fans, het is beschamend hoe we verloren hebben. Soms moet je sorry zeggen en mijn reactie naar het uitvak was mijn manier om excuses te maken na het vertoonde spel."

Update: Het crisisberaad op Old Trafford pakt slecht uit voor Solskjaer, melden meerdere Britse media. Volgens The Sun is het 'Ol Over' en wordt de technische staf binnen 48 uur bedankt voor bewezen diensten. The Manchester Evening News stelt dat de spelers ook al op de hoogte zijn. Sky Sports houdt echter nog een slag om de arm en bericht dat de knoop nog niet door is gehakt.