Ex-collega Nasri bevestigt: Agüero gaat carrière noodgedwongen beëindigen

Ex-collega Nasri bevestigt: Agüero gaat carrière noodgedwongen beëindigen

20-11-2021 23:55
26

De professionele carrière van Sergio Agüero zit er inderdaad op, weet zijn oud-ploeggenoot Samir Nasri te melden. De twee hebben contact gehad over het nieuws dat zaterdag in Spanje al de ronde deed.

Agüero moest eind oktober naar de kant in de wedstrijd tegen Deportivo Alavés en bleek met hartklachten te kampen. Hij noemde de eerste berichten over een abrupt voetbalpensioen nog voorbarig, maar volgens RAC1-journalist Gerard Romero zal de Argentijn inderdaad niet meer terugkeren op het veld.

Nasri – tussen 2011 en 2016 Agüero's collega bij Manchester City – laat bij het Franse Canal+ weten dat dit inderdaad het geval is. "Helaas, hij heeft het bevestigd", aldus de inmiddels gestopte oud-middenvelder (34). "Ik ken hem goed, hij is een hele goede jongen. Hij heeft geen keus, hij wordt helaas hiertoe gedwongen en dat doet hem pijn. Ik weet hoeveel hij van deze sport houdt."

Het nieuws wordt waarschijnlijk na het weekend officieel gemaakt. Agüero was pas aan zijn eerste seizoen bij FC Barcelona bezig, na tien jaar Manchester City.