Ten Hag gelinkt aan Man United: Ik denk niet dat hij dit zomaar achterlaat

Ten Hag gelinkt aan Man United: "Ik denk niet dat hij dit zomaar achterlaat"

Gepubliceerd: maandag 22 november 2021 om 12:31ma 22-11-2021 om 12:31

Erik ten Hag en Manchester United zijn geen match. Althans, dat vindt Marciano Vink. Bayern München zou volgens de ESPN-analist beter bij de Ajax-trainer passen.

Ten Hag is één van de kandidaten om Ole Gunnar Solskjaer op te volgen als manager van Manchester United. Zelf zei hij van niks te weten en volgens Vink is het ook geen goed idee om Ajax voor United te verruilen. "Ik weet of United bij hem past. Het is op dit moment geen rustige club", zegt de oud-international bij ESPN.

"Als Marc Overmars de job zou aannemen van technisch directeur, is het voor Ten Hag een abc'tje. Maar Manchester United is zo'n moeilijke club om te werken. Ik vind Bayern München beter bij Ten Hag passen dan een club als Manchester United."

Kees Kwakman ziet Ten Hag niet op korte termijn vertrekken. "Ajax is met iets unieks bezig. Misschien zit er wel weer zo'n Champions League-stunt in als in 2019. Ten Hag, Overmars en Van der Sar hebben ook zo'n band... Ik denk niet dat hij dit zomaar achterlaat. In de winterstop bij een grote club instappen lijkt me ook moeilijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws