NAC zakt steeds verder weg: 'Zwaar teleurstellend, eigenlijk gewoon schandalig'

NAC zakt steeds verder weg: 'Zwaar teleurstellend, eigenlijk gewoon schandalig'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 13:14di 23-11-2021 om 13:14

NAC Breda zit in een neerwaartse spiraal en slaagt er maar niet in om het tij te keren. Maandagavond werd er met 0-0 gelijk gespeeld bij Jong PSV en aanvoerder Nick Olij is daar niet over te spreken.

De Parel van het Zuiden is op dit moment de nummer twaalf van de Keuken Kampioen Divisie. Dat stemt niemand in Breda tevreden, aangezien promotie naar de Eredivisie het enige doel is. "We speelden tegen drie mindere tegenstanders waarin je als club een signaal kan afgeven door drie keer te winnen en omhoog te gaan kijken", duidt Olij in gesprek met BN DeStem het gevoel van een aantal weken geleden.

Zo liep het echter niet. In de laatste drie wedstrijden speelde NAC tegen FC Dordrecht, Jong FC Utrecht en Jong PSV en ging het helemaal mis. "Dat moeten gewoon negen punten zijn", rekent de keeper voor. "En het zijn er uiteindelijk twee. Dat is zwaar teleurstellend, schandalig eigenlijk. We zitten echt in een hele moeilijke fase. Het loopt niet."

De komende twee wedstrijden moet de formatie uit Breda in twee Brabantse onderonsjes zien te bewijzen dat het toch nog iets van dit seizoen wil maken. De ploeg van trainer Edwin de Graaf speelt thuis tegen Helmond Sport en uit bij FC Den Bosch en zou daarin alsnog de aansluiting met de play-offplaatsen kunnen vinden. Dan zal er wel gewonnen moeten worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws