Zorgen bij Besiktas in aanloop naar duel met Ajax: 'Zo kunnen we niet verder'

Zorgen bij Besiktas in aanloop naar duel met Ajax: 'Zo kunnen we niet verder'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 16:23di 23-11-2021 om 16:23

Besiktas-trainer Sergen Yalcin vindt Ajax de torenhoge favoriet voor de Champions League-ontmoeting in Istanbul van woensdag. De Zwarte Adelaars verloren hun laatste vier officiële duels.

"We zijn niet in goeden doen. De resultaten liggen ver beneden de verwachtingen en dat beseffen we ook. De komende wedstrijd wordt moeilijk", blikt Yalcin vooruit op het treffen met Ajax, geciteerd door Voetbal International. "Het is een wedstrijd waar allerlei resultaten uit kunnen komen."

Besiktas heeft nog een theoretische kans om te overwinteren in Europa, maar daar houdt Yalcin al geen rekening meer mee. De Turkse topclub staat laatste in groep C met nul punten. "De laatste twee duels in de Champions League zijn voor de eer van de club en de punten voor ons land. Hoe hoger je de doelen stelt, hoe groter de teleurstellingen. Door blessures zijn we in grote problemen gekomen. Maar zo kunnen we niet verder. Een goede wedstrijd en een overwinning zal verlichting brengen."

Besiktas kan tegen Ajax vermoedelijk wel weer beschikken over Michy Batshuayi. De Belg zal hooguit een halfuur meedoen. "Hij komt terug van een blessure en we hebben hem komend weekend nodig. We gaan geen risico's met hem nemen", aldus Yalcin.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws