Fabrizio Romano: derde FC Barcelona-parel gaat contract openbreken

Fabrizio Romano: derde FC Barcelona-parel gaat contract openbreken

25-11-2021 09:44
18

FC Barcelona staat op het punt om opnieuw een contract te verlengen. Kersvers Spaans international Gavi blijft de Catalanen trouw, ondanks interesse van Chelsea, weet transferspecialist Fabrizio Romano te melden.

Het zeventienjarige toptalent ligt nu nog tot 2023 vast en heeft een ontsnappingsclausule van vijftig miljoen euro in zijn contract. Chelsea heeft zijn oog laten vallen op Gavi, maar pakt niet door, omdat de speler zelf graag in Catalonië wil blijven. Volgens Romano bevinden de contractbesprekingen zich nu in de afrondende fase. "Er moet nog gesproken worden over salarissen, want het is een vijfjarig contract met salaris dat ieder jaar stijgt", laat de Italiaanse journalist weten via zijn YouTube-kanaal. "Gavi moet het gezicht van het nieuwe Barça worden."

Barça hield eerder dit seizoen al kersvers Golden Boy Pedri en Ansu Fati langer binnenboord. De twee kregen een transferclausule van liefst één miljard euro in hun contract en dat zal naar verwachting ook het geval zijn met Gavi. De Catalanen zouden nu nog bezig zijn met Ousmane Dembélé (contract tot 2022) en Ronald Araújo (contract tot 2023).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie