Slot heeft geen spijt: 'Een compliment, we zijn pas vijf maanden bezig'

Slot heeft geen spijt: 'Een compliment, we zijn pas vijf maanden bezig'

25-11-2021 10:15
54

Arne Slot is blij met de progressie die Feyenoord boekt. De trainer van de Rotterdammers heeft er geen spijt van dat hij zijn ploeg onbedoeld als titelkandidaat bestempelde na de zege op PEC Zwolle.

"Ik wilde vooral iets over Zwolle zeggen en gebruikte het woord titelkandidaat", reageert Slot op de persconferentie, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Maar het is een compliment voor Feyenoord denk ik dat we kunnen worden vergeleken met Ajax en PSV, zeker omdat we pas vijf maanden met elkaar bezig zijn."

Feyenoord hoopt ook hoge ogen te gooien in de Conference League, waarin donderdag ten koste van Slavia Praag de groepswinst kan worden veiliggesteld. "Of we de Conference League kunnen winnen? Alle clubs die er na de winter nog bij zijn, kunnen dat. Er zitten een paar sterke clubs tussen maar ook minder sterke. Of we de groep willen winnen om zo de tussenronde over te kunnen slaan? We zijn heel blij als we overwinteren, als dat ook nog kan zonder tussenronde en dus als groepswinnaar is dat mooi. Is het met een tussenronde is dat ook prima."