Slot 'beetje nerveus' door Bijlow-nieuws: Besmetting kan tien dagen duren

Slot 'beetje nerveus' door Bijlow-nieuws: "Besmetting kan tien dagen duren"

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 19:33wo 24-11-2021 om 19:33

Laatste update: woensdag 24 november 2021 om 19:38wo 24-11-2021 om 19:38

Feyenoord is in aanloop naar de Conference League-wedstrijd tegen Slavia Praag opgeschrikt door de positieve coronatest van doelman Justin Bijlow. Trainer Arne Slot sluit niet uit dat meer Feyenoord-spelers besmet blijken te zijn.

Slot heeft vorig seizoen bij AZ al de nodige besmettingsgolven meegemaakt. "Een besmetting kan tien dagen duren en we weten dus pas later of de positieve test van Justin invloed heeft op verschijnselen bij andere spelers. Daarom testen we de spelers", wordt hij geciteerd door het Algemeen Dagblad. "We waren een beetje nerveus of het alleen bij Justin zou blijven." Of Bijlow zondag tegen FC Twente wel weer kan spelen, is nog even de vraag.

De trainer vertrouwt echter op vervanger Ofir Marciano, die als keeper van de nationale ploeg van Israël de nodige ervaring op heeft gedaan. "We wilden iemand die niet in de war zou raken als hij een grote wedstrijd zou moeten keepen. Topclubs hebben vaak drie ervaren keepers, maar uit financieel opzicht hebben wij gekozen voor twee ervaren keepers en Troost en Jansen als jonge talenten daar achter."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat gaat Feyenoord doen in Praag?

(1451 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws