'Soms help je als keeper je team, maar vandaag hielp het team de keeper'

'Soms help je als keeper je team, maar vandaag hielp het team de keeper'

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 22:28do 25-11-2021 om 22:28

Feyenoord speelde met 2-2 gelijk bij Slavia Praag en haalde daardoor het punt dat hen naar de knock-outfase van de Conference League bracht, maar voor Ofir Marciano was het alsnog geen beste avond. De reservekeeper van de Stadionclub stond in de basis en maakte geen beste indruk.

De beide tegengoals waren Marciano aan te rekenen, maar door twee treffers van Cyriel Dessers aan de overkant van het veld werd zijn dag alsnog gered. "Soms help je als keeper je team en soms helpt het team de keeper", zegt hij na afloop voor de camera van ESPN. "Dat laatste was vanavond het geval. Ik ben blij dat mijn ploeggenoten er vandaag voor mij waren."

Over de twee fouten, die leidden tot doelpunten van Slavia, wilde de Israëliër niet uitweiden. "Dat ga ik nu niet analyseren. We gaan er samen naar kijken om te zien wat er fout ging en wat er in de toekomst beter moet. Het was geen goede avond voor me, dat is duidelijk. Of ik blij ben met Dessers? Die krijgt van mij een mooi cadeautje voor de Kerst, geloof me maar."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws